Trouwvideograaf

Wat super leuk dat jullie gaan trouwen en van harte gefeliciteerd!!

Kies je voor mij als jullie trouwvideograaf dan maak ik voor jullie een unieke en persoonlijke bruiloftsfilm op maat. Pas nadat we elkaar persoonlijk hebben gesproken en als wij een klik hebben dan maken we de boeking in orde.

Vrolijke groet,
Trouwvideograaf
Dennis Tijsmans

Foto en videograaf huwelijk

Wij zijn Dennis (videograaf) & Petra (fotograaf) en samen maken wij de mooiste combinatie stilstaande & bewegende beelden van jullie bruiloft. Een samenwerking die werkt ♥ Wij houden van ons vak en gaan vol passie aan de slag voor ieder bruidspaar.  

Gaan jullie trouwen? Kom dan gerust eens langs voor een kennismaking.

Lieve groet,

Dennis Tetro & Petra Bravenboer

WEES NIET TE LAAT EN RESERVEER JULLIE TROUWDATUM OP TIJD!

Vind je mijn films mooi en wil je graag dat ik er op jullie grote dag bij ben? Check dan eerst mijn beschikbaarheid. Mijn agenda loopt ieder jaar snel weer vol. Bij een defintieve boeking zitten jullie in ieder geval save!

Trouwvideograaf recencies

Zo trots als een pauw! Uit meer dan 50 beoordelingen op o.a. Facebook, Google mijn bedrijf en Google+.

Check hier of ik nog niet geboekt ben op jullie trouwdatum!

Vul onderstaande informatie in en ik neem binnen 48 uur contact op. Geef goed aan op welke manier ik contact op mag nemen want ik hou graag rekening met jullie! Na ontvangst van het formulier laat ik zo snel als mogelijk weten of jullie trouwdatum bij mij nog beschikbaar is. Indien jullie datum nog beschikbaar is plannen we een kennismakings-gesprek. Pas nadat we elkaar persoonlijk hebben gesproken en als wij een klik hebben dan maken we de boeking in orde.